Medlemskapet

För att få möjligheten till ett medlemskap krävs att du är certifierad eller innehar diplom inom din terapiform, det krävs också att du har rätt anpassad försäkring, ansvar och patientskadeförsäkring, för ditt utövande. Att du inte har några tidigare betalningsanmärkningar tar vi för givet.
Genom att skicka en intresseanmälan till Livstorget får du vidare information om vår utveckling och kommer att bli kontaktad för kontraktsskrivning. Medlemskapet löper / kalenderår och uppsägningen är 3 månader, gäller både medlem och Livstorget

Som medlem i Livstorget betalar du en månatlig medlemsavgift. Medlemsavgiften betalas / kvartal i förskott med tre månadersuppsägning och finns i två varianter;

  •  Livstorget – Friend: medlemskapet ger dig fri tillgång till allmänna delar i lokalen, pentry, relax, fritt internet, utskriftsmöjligheter. Som Friend-medlem har du möjlighet att hyra terapeutrum inklusive handdukar och olja, alternativt konferensrum per timme.

  • Livstorget – Soul: medlemskapet ger dig fri tillgång till allmänna delar i lokalen, pentry, relax, fritt internet, utskriftsmöjligheter. Som Soul-medlem ingår 4 timmar i terapeutrum inklusive handdukar och olja, alternativt 2 tim i konferensrum samt lågt timpris vid hyra utöver det som ingår.