Hur är det uppbyggt?

Genom ditt medlemskap har du tillgång till den gemensamma plattformen i centrala Göteborg med närhet till goda kommunikationer. Lokalen innehåller reception, gemensamhetsutrymme/pentry, konferenslokal/mötesrum samt tre stycken terapeutrum.

Receptionen ger dig möjlighet att ta emot dina klienter på bästa sätt. All bokning sker i ett gemensamt bokningssystem och prissättningen är gemensam. Gemensamhetsutrymmen ink. pentry ska inbjuda till kreativa möten i lugn atmosfär. Här kan du ta en kopp the eller värma medhavd mat. Kanske har du andra uppgifter inom din terapeutroll som kräver en kreativ och stimulerande miljö, som medlem har du tillgång till allt detta samt internet och utskriftsmöjligheter.
Mötesrummet är en plats för föreläsningar, gruppverksamheter och har plats för 30 personer i biosittning. Vid större möten kan rummet göras om för att ge plats för konferensbord med plats för upp till 15 deltagare. Rummet är också utrustat med Whiteboardtavla och projektor. Mötesrummet kan dessutom utnyttjas för meditationer eller andra gruppaktiviteter, både spontana och arrangerade.
De tre terapeutrummen är utrustade med höj/sänkbar behandlingsbänk, två stolar och ett litet bord. Inredningen är anpassad för att vara flexibel för alla typer av terapeuter att utföra sitt arbete. Varje rum är även utrustad med mindre musikmaskin för egen anslutning av smartphone eller liknande. För att du ska slippa släpa så mycket material ingår det handdukar och olja när du utnyttjar terapeutrummen.
Är du sugen att ordna en utbildning eller hålla ett föredrag hyr du det fina konferensrummet per timme eller halvdag. Lokalerna möjliggör också olika typer av event eller utställningar i hälsans tecken. Som medlem har du rabatt på föreläsningar och utbildningar som hålls i lokalen.